Våre fagområder

Prosjektering

For å oppnå de beste resultatene starter prosessen på tegnebrettet. Våre dyktige ingeniører kan være med å planlegge hvordan bygg skal utformes for optimal ventilasjon og tilpasser arbeidet etter den individuelle kundens behov.

Vi vil også være tilgjengelig for dialog igjennom hele prosessen.

Produksjon

Vi har et velutstyrt verksted med høy kapasitet, noe som gjør at vi har mulighet til å bygge våre egne deler til installasjon. Vi har også mulighet til å skreddersy produkter, hvis kunden skulle ønske det.

Våre dyktige blikkenslagere kan trylle frem alt fra rør til takplater og fronter på hus. Har du et spesielt prosjekt du ønsker hjelp til, bare ta kontakt.

Montering

Det dyktige monterings-teamet vårt både produserer og setter sammen ventilasjonssystemet. En av fordelene med å bidra på hele prosessen er at vi kan ha full kontroll og oversikt fra start til slutt.

Vi monterer ventilasjonsanlegg både til store og små bygg og sørger alltid for at hvert enkelt rom har tilpasset ventilasjon til sitt bruk.

Service

Det at ting skal bestå og fungere over lang tid er veldig viktig for oss. Det handler om kvaliteten på tjenesten vi leverer. Ved tid og bruk vil det fortsatt være behov for service. Vi tilbyr derfor service-avtaler som en del av våre tjenester, på de byggene som vi har bidratt på.